Stel uw vraag en we helpen u graag verder

Offerte aanvragen

Folie voor uw interieur zoals kozijnen en deuren wrappen

Steeds vaker kiezen klanten voor folie boven verf voor het wrappen van bijvoorbeeld kozijnen en deuren, maar waarom? Dat komt voornamelijk omdat folie duurzamer is dan verf. Verf gaat qua kwaliteit in de loop der jaren steeds verder achteruit en de kleur is niet meer zoals het eerste jaar. Folie daarentegen verkleurt niet. Dat betekent dat uw project er altijd zoals nieuw uitziet. Niet alleen het eerste jaar, maar na 10 jaar ziet de folie er nog hetzelfde uit als dag 1.

Verder is de hardheid vergelijkbaar met verf. Het kan tegen stoten en is krasvast. Schoonmaken is geen probleem. De folie die wij gebruiken kunt u schoonmaken met alle standaard reinigingsmiddelen verkrijgbaar bij u in de buurt. Matte folie zal daarom altijd mat blijven en glanzende folie zal blijven glimmen. Een goede hechting is belangrijk voor duurzame projecten. Daarom adviseren wij altijd om folie te gebruiken wanneer dat kan. Folie hecht zich namelijk aan de ondergrond en de lijmlaag die in de folie zit wordt beter en sterker naarmate de tijd verstrijkt.

Volg onze projecten op Facebook: https://www.facebook.com/SignfieldNL

kunststof kozijn wrappen

nieuwe situatie

kunststof kozijn wrappen

oude situatie

Maar niet alleen kunt u contact met ons opnemen voor het wrappen van uw stalen kozijnen, aluminium kozijnen, kunststof kozjinen, stalen, deuren, aluminium deuren, kunststof deuren, schuifpuien en binnendeuren. Er is veel meer in uw interieur dat wij kunnen wrappen waar uw misschien nog niet aan heeft gedacht. Kijk maar eens op onze projecten pagina om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Folie heeft veel toepassingen waar nog niet iedereen van bewust is.

Bijvoorbeeld keukens. Veel klanten komen bij ons omdat ze de kleur zat zijn, spijt hebben van de kleur keuken die ze hebben op het moment of gewoonweg iets nieuws willen. Folie is bij uitstek dan uw oplossing. Want het wrappen is niet beperkt tot deuren en kozijnen. Signfield wrapt namelijk ook keukens in een door u gekozen kleur met mogelijkheden voor een matte of glanzende uitstraling. Wilt u een print? Ook dat is geen probleem. Niet alleen zijn er al meerdere prints beschikbaar voor u, u kunt eventueel ook zelf een ontwerp maken of ons een ontwerp laten maken voor een uniek project dat niemand anders heeft in de wereld!

wrappen keuken met folie

nieuwe situatie

wrappen keuken deuren kozijnen

oude situatie

Bent u het zat dat mensen bij u naar binnen kijken? Dat is niet vreemd, want meer dan de helft van de huishoudens in Nederland is dat met u eens en kiezen daarom voor de folie van Signfield voor wat meer privacy in huis of op kantoor. Bepaal zelf waar u meer privacy wilt zoals een strook, een ander ontwerp of misschien uw hele raam.

Er is niet alleen keuze in kleur, maar ook in structuur en dichtheid. De folie is niet alleen voor uw privacy, maar werkt tevens isolerend wat een voordeel voor u is in zowel de zomer als in de winter. Weet u niet wat u moet kiezen, dan helpt Signfield u met het geven van advies en ideeën voor uw project. Door de blinderende folie te gebruiken zorgt u voor privacy, maar u kunt hiermee ook kamers scheiden van elkaar. Zoals Signfield hieronder heeft gedaan bij een kantoor pand in Amsterdam. De klant wilde graag de kantine gescheiden hebben van de werkplekken. Dus dat hebben we gedaan met blinderende folie. Hierdoor kun je niet meer door de ramen heen kijken, maar is er nog steeds genoeg licht op kantoor. Blinderende folie werkt dus niet alleen voor privacy, maar is er ook voor uw gemak.

ramen blinderen wrappen

nieuwe situatie

ramen blinderen wrappen

oude situatie

kozijnen wrappen en ramen geblindeerd met folie

Raamfolie op de ramen

Folie voor buiten zoals kozijnen en deuren wrappen

De top kwaliteit folie voor buiten van Singfield  zorgt er voor dat u jarenlang kunt genieten van uw project(en) zonder dat u er naar hoeft om te kijken. Wij wrappen uw stalen kozijnen, aluminium kozijnen, kunststof kozijnen, stalen, deuren, aluminium deuren, kunststof deuren, gevels, vliesgevels, luifels, beplatingen, dakdelen en nog veel meer.

De folie die wij gebruiken verkleurt niet en blijft minimaal 10 jaar zitten. Voor uw kozijnen en/of deuren maken wij alles op maat. Elk kozijn en/of deur is namelijk anders, maar door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw project op maat maken. Uiteraard heeft Signfield kleurenwaaiers voor u waar u uit kunt kiezen, maar er is de mogelijkheid om een specifieke kleur te maken zodat u de kleur krijgt die u wilt voor uw project.

Vastgoed wrappen met folie en ramen blinderen

Vastgoed wrappen met folie en ramen blinderen

wrappen kozijnen deuren

nieuwe situatie

wrappen kozijnen deuren

oude situatie

Misschien bent u net verhuisd en wilt u een en ander veranderen aan uw woning of kantoor. Dat is begrijpelijk want dat willen we allemaal. vaak worden muren opnieuw geverfd of wordt er een nieuw vloer gelegd. Wat ook tot de mogelijkheden behoort is het wrappen van deuren, kozijnen, maar ook schuifpuien en tuindeuren. Schuifpuien wrappen en tuindeuren wrappen valt op! Wij, van Signfield, adviseren vaak om de ramen, deuren etc. in dezelfde kleuren of tinten te wrappen voor een geheel mooi resultaat. Om het helemaal af te maken is het dan ook de bedoeling om de scharnieren in dezelfde kleur te wrappen als de deur. uiteraard alles in overleg.

tuindeur schuifpui wrappen

nieuwe situatie

tuindeur schuifpui wrappen

oude situatie

Niet alleen zijn de kozijnen, deuren, gevels en/of beplatingen belangrijk voor een professionele uitstraling voor uw bedrijf of huis. Dit geldt ook voor de ramen die niet alleen als doorkijk functie fungeren. Als potentiële klanten naar binnen kijken moeten ze zien wat voor bedrijf het is. Laat daarom de naam van uw bedrijf door Signfield erop zetten.

Verder is er de mogelijkheid om buiten de belettering ook uw ramen de blinderen, voor isolatie en/of inkijk. Heeft u een eigen idee? Dan horen wij dat graag van en bespreken we samen de mogelijkheden. Want buiten blindering en belettering kunt u ook strepen op uw ramen zetten in een kleur naar eigen keuze, uw logo plakken op uw ramen of uw huisstijl op een andere manier terug te laten komen.

belettering en raamfolie

belettering en raamfolie

raamfolie en zonwerende folie

raamfolie en zonwerende folie

Heeft u verder nog vragen, neem dan contact met ons. Wij sturen niet alleen een vrijblijven offerte naar u op, maar adviseren waar dat nodig is bij uw project. Klik op projecten voor inspiratie en wat er mogelijk is voor u. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om uw dakkapel te laten wrappen? Want buiten deuren en kozijnen wrappen is er de mogelijkheid om ook uw dakkapel te laten wrappen door Signfield. Hierbij kunt u kiezen uit tientallen kleuren. Daarbij kunt u ook nog kiezen tussen een matte en/of glanzende uitstraling bij meerdere kleuren. Zoals u hieronder kunt zien bij deze mooie woning in Zuid-Holland.

dakkapel wrappen

nieuwe situatie

dakkapel wrappen

oude situatie

Folie voor voertuigen/vaartuigen

Niet meer dan normaal tegenwoordig is folie voor voertuigen of het compleet wrappen van uw voertuig. Als u wilt dat klanten u herkennen dan is belettering op uw voertuig een vereiste. Tot de mogelijkheden behoren de zijkanten, de motorkap, de achterkant en het dak van uw voertuig. De folie blijft jarenlang zitten op uw voertuig en is makkelijk schoon te maken, ook met hoge druk reiniger. De wasstraat is ook geen probleem. De folie is van top kwaliteit en kan daarom ook tegen weersinvloeden van tropisch warm tot ijskoud, hagel, sneeuw, regen en sterke wind hebben geen invloed op de folie. Wilt u nog meer bescherming? laat ons een laminaat laag plakken over uw belettering voor extra bescherming tegen steenslag.

Niet alleen is er de mogelijkheid voor belettering van uw voertuig, maar ook uw huisstijl kan terug komen op uw voertuig. Alle kleuren van de regenboog en nog veel meer in mat en glanzend. Wrapping van delen van uw auto zoals een raamband of uiteraard een eigen ontwerp. Wilt u dat wij een ontwerp maken? Geen probleem, Signfield heeft jaren ervaring in het maken van ontwerpen van auto’s en bussen.

auto wrappen en ramen blinderen met folie

auto wrappen en ramen blinderen met folie

auto wrappen en ramen blinderen met folie

auto wrappen en ramen blinderen met folie

Misschien wilt u meer dan bovenstaande en wilt u uw complete voertuig wrappen met folie. Dat kan! Signfield wrapt al jaren auto’s, bussen, scooters en motoren met veel plezier en professionaliteit. Hoewel auto’s populairder zijn dan scooters en motoren, hebben we door jaren heen ervaring opgedaan met alle voertuigen, zelfs tuk tuks. Als u iets anders wilt, iets unieks wat anderen niet hebben, dan helpt Signfield u graag verder met uw project.

Hierbij hebben wij kleurenwaaiers waar u uit kunt kiezen, maar ook is er de mogelijkheid om zelf een ontwerp op maat te maken voor een uniek project.

bus wrappen en ramen blinderen met folie

bus wrappen en ramen blinderen met folie

bus wrappen en ramen blinderen met folie

bus wrappen en ramen blinderen met folie

Dan zijn er nog een aantal dingen die Signfield voor u kan wrappen zoals vaartuigen. Een boot hebben is al prachtig en een droom van vele mensen, maar een unieke boot hebben is nog veel beter! Ook dit is mogelijk in een door u gekozen kleur, maar ook hier geldt dat een uniek ontwerp tot de mogelijkheden behoort. Wilt u een boot met haaien erop? Geen probleem. Maak zelf een ontwerp of laat Signfield er een voor u maken.

boot wrappen en belettering

boot wrappen en belettering

camper wrappen en belettering

camper wrappen en belettering

Branding / Huisstijl

Bent u net begonnen met uw bedrijf of bent u op zoek naar een restyling van uw huidige logo/huisstijl. Dan helpt Signfield u graag verder. Een goed logo en een goede huisstijl zorgen voor professionaliteit en de stijl waar u naar op zoek bent met uw bedrijf.

Signfield kan uw logo maken zoals u wilt en de daarbij horende huisstijl. Tevens kunnen wij uw logo en/of huisstijl terug laten komen op uw voertuigen via belettering en/of wrapping of bij uw pand.

branding huisstijl

branding huisstijl

Buiten het maken van een logo en/of huisstijl kunt u bij Signfield ook terecht met de daarbij horende prodcten zoals visitekaarten, flyers, facturatiepapier, btw-bonnen, banners, roll up banners, posters, werkkleding en nog veel meer.

Laat u verrassen door de mogelijkheden en geef uw wensen aan. Samen komen we tot een ontwerp waar u als klant nog jaren plezier aan beleefd.

branding huisstijl

branding huisstijl

Kleding bedrukken

Laat uw kleding en/of werkkleding bedrukken door Signfield. Laat klanten zien wie u bent door uw logo te bedrukken op uw (werk)kleding. Voor klanten is het belangrijk om te weten wie er werken aan een project en door uw logo te laten bedrukken laat u zien wie u bent.

Denk daarbij aan t-shirts, polo’s, overhemden, sweaters met of zonder knoopjes, jassen, broeken, tank tops enzovoorts. maten zijn beschikbaar van extra small tot en met zeven keer xl. Van jonge leeftijd tot oud. Verscheidene kleuren in textiel tot alle kleuren bedrukking van uw logo en/of bedrukking.

kleding bedrukken

kleding bedrukken

kleding bedrukken

kleding bedrukken

leveranciers / Merken voor kozijnen en deuren wrappen

Signfield gebruikt alleen top kwaliteit merken voor het wrappen van kozijnen, deuren, gevels enz. In de wrap -en folie wereld is dat ook nodig om een top kwaliteit te leveren. Kijk hieronder om te zien welke merken wij gebruiken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens hieronder in en wij nemen contact met u op

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAIL ADRES *
TELEFOON NUMMER

ONDERWERP

WAARMEE KUNNEN WE U HELPEN?